Asilia Media blev stiftet i 2007 og har siden da rykket sig fra at være et mindre produktionsselskab til at blive en omfangsrig medievirksomhed og musikforlag, bestående af et bredt af team af fagfolk, der arbejder på kryds og tværs af forskellige medieområder. Tilsammen former vi de ideelle præmisser, som er forudsætningen for, at vi hver eneste gang kan levere et resultat, der både er kreativt og af allerhøjeste kvalitet. Kvaliteten er en afgørende faktor for, hvordan kunden fremstår eksternt såvel som internt.

Vi lægger særlig meget vægt på, at kunden først og fremmest får sine forventninger og behov for den specifikke opgave opfyldt – kundens ønsker kommer naturligvis altid i første række.

Det som især adskiller Asilia Media fra andre medievirksomheder er, at vi har gjort det til en topprioritet at gøre processen så nem og overskuelig for kunden som overhovedet muligt. Vi tager os af alt det tekniske og sørger for, at kunden ikke skal gennemgå flere tekniske led for at nå frem til det færdige produkt. Med andre ord: Vi lader alt være simpelt og begribeligt for kunden, som vi undervejs i forløbet hele tiden holder orienteret omkring processens fremgang.
I den forbindelse bør det nævnes, at det er i vores interesse at arbejde hurtigt og effektivt med vores opgaver. Man skal smede medens jernet er varmt, for jo hurtigere man bliver færdig med en opgave, desto mere tid har man til at optimere produktets kvalitet yderligere. De ekstra femten procent kan nogle gange være med til, at kunden tilegner sig en langt højere eksponeringsværdi end først forventet.

De tre grundlæggende værdier, vi arbejder med:
1) Tæt samarbejde
2) Effektivitet og målrettethed
3) Kreativitet som prioritet