Hvad er grafisk design?
Grafisk design er et begreb, som dækker over rigtig mange forskellige ting. Det kan være alt fra designs af flyers, plakater og bannere til digital og fysisk brug, designs af visitkort, designs af CD’er, CD-covers og booklets, hjemmeside-designs, logodesigns- og udvikling, etc. Det er altså tydeligt, at grafisk design spiller en essentiel rolle for næsten alt udadgående aktivitet, hvad enten det kommer fra en virksomhed, en kunstner eller en enkeltmandsvirksomhed.

Hvorfor grafisk design?
Det grafiske design repræsenterer virksomhedens eller enkeltpersonens ansigt udadtil. Det vil som regel være det allerførste kunderne/modtagerne får øje på, og derfor er det rigtig vigtigt, at det grafiske aspekt både er visuelt stimulerende samt at det overordnede udtryk er sammenhængende. Hvis det visuelle forbindes med en autentisk oplevelse for kunden/modtageren, så vil denne også være langt mere modtagelig overfor hvilke produkter/ydelser man kan tilbyde.

Vi tilbyder
Vi har i Asilia Media tilknyttet en række yderst erfarne grafiske designere, som hver især er specialiserede indenfor et specifikt område – det er på baggrund af denne erfaring samt deres dynamiske samarbejde med hinanden, at føler vi altid føler os sikre på at kunne løse en hvilken som helst given opgave, vi måtte stilles overfor. Vi gør altid meget ud af at kommunikere med vores kunder undervejs i hele forløbet, sådan så de hele tiden har en mulighed for at følge med i udviklingsprocessen.

Der vil ofte forekomme flere forskellige måder at løse den samme grafiske opgave på, og vi forstår derfor at det ligeså meget gælder om at tænke kreativ i sin planlægning som det gør i at udføre selve arbejdet. På den måde sparer man kunden for både tid og penge.

Vi tilbyder også at stå for al form for publicering af det grafiske produkt. Denne proces indeholder – ligesom selve produktarbejdet – altid en del led, som kunden i mange tilfælde helst så sig helt fri for at varetage. Vi har opbygget et godt netværk og vil derfor altid kunne forhandle os frem til en god pris i forbindelse med, eksempelvis at trykke fysiske produkter (flyers, plakater, bannere, visitkort, etc.).

Nedenfor kan du se et lille udvalg af grafiske produkter, som vi har lavet.