Asilia Media står for både planlægning og tilrettelægning af store såvel som små events, hvis omdrejningspunkt enten er orienteret omkring musik eller anden form for ekstern performance. Igennem årene har vi selv stablet et utal arrangementer på benene, men vi har også været med inde over afviklingen af flere store gadefestivaler, hvor vi varetog opgaver, som krævede en særlig erfaring.

Af de events vi selv har skabt kan blandt andet nævnes: Jason Mraz’ første DK-koncert, Jason Mraz’ 32 års fødselsdagsfest og afterparty, Mund de Carlo – EP-release, Street Days Festival, Magisk Valentine, Genklang (1, 2 & 3), Hiphop med holdning (1 & 2), Balthasar – EP-release, mm.

En af nøgleordene indenfor eventkoordination er kommunikation. Vi sætter det som den højeste prioritet altid at kommunikere tydeligt ud, så der aldrig forekommer nogle eventuelle misforståelser mellem de involverede parter. Uden helt klare linjer, og uden en fælles forståelse for, hvem der varetager hvilke arbejdsopgaver, kan eventet aldrig have lige så gode forudsætninger for at blive hundrede procent fuldendt. Et andet nøgleord er organisation. Det siger sig selv, at man for at kunne skabe et sammenhængende og velfungerende arrangement bliver nødt til at tilrettelægge og forberede alt ned til mindste detalje. Vores filosofi bygger på den gentagne erfaring som siger: Hvis noget kan gå galt, så vil det også gå galt. Et tredje og sidste afgørende nøgleord indenfor eventkoordination er kreativitet. Når det drejer sig om at give en folk en inspirerende oplevelse, så er det naturligvis vigtigt, at man prøver at tænke ud af boksen og konstant prøver at bryder grænserne for, hvad der før er blevet gjort. Man skal prøve at give folk en oplevelse, som ligger langt ud over deres forventninger.